Winner tag

Udarni valovi

Udarni valovi omogočajo izjemne rezultate pri odpravljanju celulita. Znanstveno dokazana učinkovitost udarnih valov se kaže v različnih medicinskih tretmajih že več kot 30 let. Gre za 100 % neinvazivno ter nebolečo metodo, ki zagotavlja vidne rezultate – zmanjšuje celulit ter spodbuja proizvodnjo kolagena. To se kaže v izboljšani elastičnosti, čvrstosti in gladkosti kože.

Priporočenih je med 6-8 terapij.

Terapija z udarnimi valovi je vedno bolj priljubljena in kaže izredno učinkovitost. Le ta se zelo poveča v kombinaciji z ročno masažo prizadetih delov s smeri limfnega obtoka ter s strojno presoterapijo, ki s strojno limfno drenažo učinkovito pomaga v boju proti celulitu.
V centru Medeya smo tako pripravili paket s kombinacijo vseh treh dokazano najučinkovitejših metod za boju proti celulitu, ki traja 80 minut.

Rezultati bodo še bolj opazni s kombinacijo zdrave prehrane, rednega gibanja in redne telesne nege.

Priporočljivo je, da se izogibate alkoholu in kajenju, sladkarijam in izdelkom iz bele moke. Izrednega pomena pa je tudi zadosten vnos tekočine v telo (voda ali nesladkan čaj).

S celulitom se spopada 85 % vseh žensk. V kolikor želite izstopiti iz začaranega kroga, se je težave treba lotiti celostno – s pravilno prehrano, vadbo in življenjskim slogom in, za hitrejše in bolj učinkovito doseganje rezultatov z dodatno terapijo, ki jo je za vas pripravil center Medeya.

Ste utrujeni, niste sposobni držati visokega tempa treningov/življenja, so se začele pojavljati poškodbe/težave?

Regeneracijski center Medeya je tukaj za ljudi, ki želijo višji nivo življenja in za mlade ter tudi že vrhunske športnike, da jim pomagamo doseči njihove športne cilje!

Fotogalerija

Lokacija

  • Medeya regeneracijski center
  • Tržaška cesta 65
  • 2000 Maribor
PONEDELJEK
13:00 - 19:00
TOREK
09:00 - 15:00
SREDA
13:00 - 19:00
ČETRTEK
09:00 - 15:00
PETEK
13:00 - 19:00
SOBOTA
08:00 - 12:00
NEDELJA, PRAZNIKI
ZAPRTO

Rezervacija termina