Winner tag

Krio terapija

Krio terapija je nova, hitra in učinkovita terapija na področju dobrega počutja, zdravja, lepote in regeneracije po športu. Izvaja se v krio komori, ki s pomočjo tekočega dušika s temperaturo -195°C ohlaja zrak, ki se vpihuje v krio komoro. Čas trajanja terapije je 2 – 3 min.

Krio terapija celotnega telesa aktivira v možganih proces sproščanja adrenalina in endorfinov v krvni obtok, zaradi česa boste zaznali občutek sreče in okrepitve. V telesu se aktivira obrambni mehanizem, kar pospeši krvni obtok in metabolizem ter posledično zviša količino hranilnih snovi ter kisika vsaki zdravi celici. Poveča se sproščanje hormonov in prekrvavitev.

 • izboljšuje delovanje našega telesa
 • pozitivno vpliva pri težavah z artrozo, artritisom in luskavico
 • zmanjšuje čas okrevanja po operativnih posegih
 • odpravlja probleme z nespečnostjo
 • celostna sprostitev, stres počasi izhlapi s telesa
 • dolgoročno zmanjšanje bolečin zaradi vnetih mišic
 • pripomore k izgubi prekomerne telesne teže
 • omogoča hitrejše okrevanje po akutnih in kroničnih športnih poškodbah

Redno jo izvajajo mnogi super zvezdniki med njimi tudi: Cristiano Ronaldo, LeBron James, Floyd Mayweather Jr., Novak Djokovic, Daniel Craig, Demi Moore…

Ste utrujeni, niste sposobni držati visokega tempa treningov/življenja, so se začele pojavljati poškodbe/težave?

Regeneracijski center Medeya je tukaj za ljudi, ki želijo višji nivo življenja in za mlade ter tudi že vrhunske športnike, da jim pomagamo doseči njihove športne cilje!

Ste že kdaj bili na temperaturi -155 °C ?

Kdo se prostovoljno poda v komoro, v katero se vpihava mrzli zrak s temperaturo do -155°C ?

V resnici se ta hlad občuti popolnoma drugače, kot si tisti, ki tega niso poskusili, predstavljajo. Zaradi suhega zraka teh -150°C uporabnik ne občuti kot nekaj neprijetnega. Nasprotno, po končani terapiji, ko se uporabnik toplo obleče, kar je predpogoj za pravilni učinek te terapije, se uporabnik takoj počuti osvežen, spočit, poln energije in zadovoljstva. Terapija učinkovito deluje tudi proti vsem vrstam bolečin.

Metoda je bila prvič uporabljena na japonskem že davnega leta 1980. Da hlad zmanjšuje bolečino je znano že od veliko prej. Sedaj največ uporabljajo to metodo vrhunski športniki po poškodbah in po napornih treningih, ko potrebujejo čim hitrejšo regeneracijo. Vse bolj se ta metoda uporablja pri LAJŠANJU SIMPTOMOV pri REVMATIČNIH OBOLENJIH, VNETJIH GIBALNEGA APARATA, KOŽNIH BOLEZNIH, dobri učinki so tudi pri CELULITU. Velik učinek je zaznan tudi pri simptomih IZGORELOSTI, BREZVOLJNOSTI, DEPRESIVNIH STANJIH in nasploh pri ljudeh, ki imajo POMANJKANJE ENERGIJE. Pri vsaki terapiji se izgubi okrog 500 kalorij, kar pripomore tudi pri HUJŠANJU.

Tudi če sami v TREH MINUTAH, kolikor traja terapija ne čutimo neke posebne spremembe, TELO REAGIRA TAKOJ. Telo namreč dobi impulze kot da zmrzuje in v trenutku preklopi na samoobrambo. Začnejo se sproščati Endorphini, Dopamin in Adrenalin, naravni hormonski status telesa se napolni. TAKO MOČNE OSVEŽITVE IN REGENERACIJE V TAKO KRATKEM ČASU NE NUDI NOBENA DRUGA TERAPIJA.

Ta efekt ne uporabljajo samo vrhunski športniki, izredno priporočljiv je ZA LJUDI, ki SO IZPOSTAVLJENI STRESU. Še posebej cenijo to terapijo ženske, ki so konstantno v pomanjkanju časa. Postopek je tako hiter in enostaven, da za njega ženske ne potrebujejo sneti niti šminke!

Fotogalerija

Lokacija

 • Medeya regeneracijski center
 • Tržaška cesta 65
 • 2000 Maribor
PONEDELJEK
13:00 - 19:00
TOREK
09:00 - 15:00
SREDA
13:00 - 19:00
ČETRTEK
09:00 - 15:00
PETEK
13:00 - 19:00
SOBOTA
08:00 - 12:00
NEDELJA, PRAZNIKI
ZAPRTO

Rezervacija termina